Modelja shqiptare ka emocionuar banorët e shtëpisë së “Big Brother VIP”.

Muaji tetor në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit, kësaj fushate u janë bashkuar edhe banorët e Big Brother Vip.

Ata bënë thirrje për diagnostikimin e hershëm të kësaj sëmundje dhe për motivim për çdo femër e cila po e lufton këtë sëmundje.

Beniada rrëfeu se si disa vite më parë për shkak të disa dhimbjeve në gji, realizoi disa ekzaminime ku zbuloi se bëhej fjalë për një masë mishtore të cilën duhet ta operonte urgjentisht dy herë. Ajo tregoi se ekzistonte mundësia që shkaku i dhimbjeve të saj të ishte një kancer gjiri, por fatmirësisht kjo gjë nuk ndodhi.