Dje në ora 10.00, personi R.K. (43) nga
Tetova, në SPB Tetovë ka raportuar se në shkollën
fillore në rrugën ,,JNA „ në Tetovë, ku mësonte djali
i tij i mitur rreth orës 09.00 kishte qenë sulmuar
fizikisht nga disa të mitur nga një shkollë tjetër e
Tetovës.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e
rastit.TS