“Ditët e fundit të rrezeve të diellit”, kështu i ka përshkruar ditët e fundit të verës Carol Vorderman derisa ka treguar asetet e saj në bikine.

Ajo është parë duke shijuar diellin në Wales.

Ajo kurrë nuk e ka mbajtur fshehtë se sa shumë i pëlqen natyra e Wales.

Carol Vorderman është parë përsëri në fotot e saj të preferuar derisa ajo ka bërë një set të fotografive këtë të enjte në bikine derisa ka treguar asetet e saj dhe ka marrë diell në Pembrokeshire.

“Ditët e fundit të rrezeve të diellit, ndoshta? Awww, e ka dashur këtë verë…njëra prej më të mirave”, ka shkruar poshtë ish prezantuesja e “Countdown”.