Një nënë e re ishte në javën e 30-të të shtatzanisë dhe i kishin filluar dhimbjet e tmerrshme dhe shenja në të gjithë trupin, derisa mësoi se kishte alegji nga fëmija i saj që mbante në bark.
Summer bashkë me Danielin po e prisnin me gëzim ardhjen në jetë të vajzës së tyre Izaiah, kur një mëngjes gruaja vuri re disa shenja të kuqe në barkun e saj.

Që nga barku shenjat e kuqe u pasun në gjithë trupin ç’ka i shkaktonte Summer edhe dhimje.

“Ju jeni alergjike ndaj fëmijës suaj më thanë mjekët”,- kujton 29-vjeçarja nga Brisbane, Queensland.

Summer Bostock kishte dhimbje të jashtëzakonshme por që ishin të parrezikshme për të dhe foshnjën e saj. Pasi ajo lindi Izaiah-n trupi i saj u kthye në normalitet. /Lajmi.net/

    

Loading...