Kohët e fundit në mediat britanike, ka gjithnjë e më raportime se ish-ylli i futbollit David Beckham nuk pajtohet me djalin e tij më të vjetër, Brooklyn, dhe është arsyeja pse ky i fundit mungon në tubimet familjare.

Problemet kanë ardhur si pasojë e marrëdhënieve problematike ndërmjet Brooklyn dhe Hane Cross.

Djali më i vjetër i një ylli të futbollit i erdhi rëndë kur David e paralajmëroi të mendonte mirë për marrëdhënien e tij me Hane, pasi ishin grindur publikisht në festivalin e filmit në Kanë. Pastaj babai i tij e luti të mos shkojë në bashkim familjar me Hane.

Brooklyn për shkak të inatit ndaj babait të tij vendosi të mos paraqitej në pagëzimin e vajzës së vëllait të Victoria dhe të kalojë kohën me Hane në Hollywood.

Loading...