Maqedonia Veriore duhet të marrë datën për fillimin e negociatave. Në dy vitet e kaluara, shteti dhe qeveria kanë bërë gjithcka që është e nevojshme.

Mendoj se Maqedonia Veriore do të marrë datgën për fillimin e negociatave, deklaroi sot ambasadori gjerman, Tomas Norbert Gerberih.

Ai vlerëson se më mirë do të ishte që Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut së bashku të anëtarësohen në Bashkimin Evropian. (INA)

Loading...