Erald Selca

Ushtria Çlirimtare e Kosoves është mburrja jonë kryevepra jonë , është vlera nga më të mëdhat e kombit shqiptar është Ushtria e cila mundi dëboj Jugosllavinë kryekriminale të kryekasapit Sllobodan Millosheviç .

UÇK -ja ktheu dinjitetin e nëpërkembur popullit shqiptar nën pushtimin barbar ish jugosllavë , e themeluar nga LPK ja legjendare organizata politiko -ushtarake me e suksesshme në botë pas LDB UÇK-ja bëri realitet ëndrrat shekullore të shqiptareve për liri çlirim dhe bashkim kombëtar .

Nga themelimi i saj kjo ushtri dalëzotese e atdheut u stigmatizua nga vendor e te huaj , se nga Serbia presim çdo gjë është armiku ynë por duhet ditur se nuk ka gjyq në botë që gjykon luftën e lavdishme të UÇK-së dhe simotrave të saj në Kosovë Lindore dhe Iliridë .

Deri tani kanë deshtuar cdo perpjekje me gjykimet e padrejta te unmikut eulexit Hages , do deshtoj edhe specialja .

Shqiptaret e mirë atdhetar nuk i gezohen speciales , për lufte cdo luftetar epror është hero .

Gjenocid ka kryer Serbia , ne kemi berë luftë mbrojtese liridashese andaj ky turp le te ngelet mbi Europen kurvë që neve na krijon gjykatë speciale e Serbinë e amneston shkaktaren e tmerreve ma të mëdha pas LDB .

UÇK-ja luftoj dhe veproj sipas tradites së popullit shqiptar nëpër shekuj , kurse Serbia ardhacake kjo barbare karpatesh veproi sic din vet  parimin e tokes së djegur .