Qesharake është që Gjykata Penale të akuzuarit i dënoi duke i konfiskuar pasaportën personave në fjalë që kanë dy ose më shumë pasaporta, – tha profesoresha universitare, Gordana Buzarovska në prezantimin e sotëm në zbatimin e ligjit për shumën e gjobave në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë. Sipas saj janë të nevojshme zgjidhje të reja ligjore./TetovaSot/