Ish-kreu i Drejtorise per Siguri dhe Kunderzbulim (DSK) Slobodan Bogoeski në emisionin ‘Vetëm e vërteta’, nder te tjera ka deklaruar se Drejtoria për siguri dhe kundërzbulim në mënyrë të paligjshme i ka përgjuar qytetarët.

Bogoeski ka thënë se DSK nuk ka mundur që sipas akteve ligjore në Maqedoni të jap certifikata të sigurisë sepse atë detyrë duhet të ketë tjetër institucion, ndërkohë që ka shtuar se drejtoria e V në DSK e autorizuar për ndjekje të komunikimit ka pasur numrin e njejtë të të punësuarve sa gjithë drejtoria.