Në moshën e pjekur kërkojmë dashurinë e gjatë dhe që i reziston kohës. Ka një rrugë që mund t’ju çojë drejt një marrëdhënieje solide.

Me pak përpjekje nga ana juaj, nuk ka përse t’ia dhuroni shpirtin djallit për të marrë një porcion magjik. Mjafton të ndiqni këto këshilla:

1. Treguhuni i sinqertë!
Me pak kujdes, është gjithnjë e mundur t’i thuash të vërtetat partnerit pa kaluar në ligësi. Kjo mund të bëhet me delikatesë, duke bërë pauzat e nevojshme në pjesët më emocionale.

2. Respektojeni atë dhe trajtojeni si të barabartë në çdo drejtim.
Mbajeni mend: Marëdhëniet që funksionojnë, funksionojnë sepse partnerët janë të barabartë. Kjo tregon që edhe mashkulli duhet të interesohet për karrierën e partneres si dhe ta mbështesë atë në zgjedhjet e saj.

3. Kur flisni për familjen kini parasysh ta përfshini edhe atë.
Duket si diçka e parëndësishme por ta përfshish tjetrin në çështjet e ngushta familjare është e domosdoshme. Nëse ju keni menduar të qëndroni me këtë njeri gjatë të afërmit e tu bëhen edhe të afërmit e saj.

4. Gjeni mënyra krijuese për t’i treguar që e doni.
Po, edhe nëse mendoni se e keni përkëdhelur dhe mbushur me dashuri, me siguri ka vend edhe për më shumë. Në këtë mënyrë, mund të zbuloni dhe të bëni gjëra të cilat askush nuk i ka bërë për të më parë.

5. Lejojani të jeni vulnerabël.
Lejojani vetes të bëni gabime por edhe t’i pranoni ato. Lejojani vetes të jeni i ndershëm dhe i sinqertë. Lejojeni të dashurën të qajë!

6. Mos e merrni kurrë si të mirëqenë atë që partneri/ja bën për ju.
Ok? Mos e bëni kurrë këtë!