Kryetari i forumit rinor të Lëvizjes Besa në komunën e Haraçinës Gadaf Shabani i cili dha dorëheqje nga kjo pozitë për arsye të mos rrespektimit të zërit të rinisë në Lëvizjen Besa , sot në profilin e tij në facebook ka thënë se pas dorëheqjes së tij dikush ja ka thyer kodin e facebookut 3 herë dhe ja ka hequr postimin e dorëheqjes duke prekur kështu në privatësinë e tij .

Gadafi paralajmron ngritje të procedurëa para organeve të drejtësisë për ata që kanë ndërhyrë në profilin e tij dhe kanë cenuar privatësinë e tij.

Ja ragimi i plotë i Gadaf Shabanit